MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Annalise Basso US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
annalise basso act.jpg Talent: 55 55
Popularność: 40 40
Dramat: 63 63
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2399383/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-05 16:03:22 / Aktualizacja: 2018-09-27 10:08:08 Default 1.0
Opis:
Annalise Basso
Filmography:
  Butterfly in the Typewriter
  Deliberation
 2018/I Camp
 2018 The Bloodhound
 2018 Ladyworld
 2018 Slender Man
 2018/I Nostalgia
 2016 Ouija: Origin of Evil
 2016 Captain Fantastic
 2013/I Oculus
 2013/II Standing Up
 2009 Alabama Moon
 2009 Dark House
 2008 Bedtime Stories
 2007 Ghost Image