MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Navi Rawat US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
navi rawat act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 31 31
Dramat: 47 47
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0712550/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-06 22:46:53 / Aktualizacja: 2018-09-27 10:05:30 Default 1.0
Opis:
Navi Rawat
Filmography:
 2013 The Playback Singer
 2012/II The Collection
 2012 Music High
 2009 Tom Cool
 2008 Ocean of Pearls
 2007 Loveless in Los Angeles
 2007 Undead or Alive: A Zombedy
 2005 Feast
 2003 House of Sand and Fog
 2001 Jack the Dog