MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sarah Carter CA aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
sarah carter act.jpg Talent: 40 40
Popularność: 43 43
Dramat: 43 43
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0141931/ Akcja: 55 55
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-07 13:41:30 / Aktualizacja: 2018-09-12 14:54:07 Default 1.0
Opis:
Sarah Carter
Filmography:
  Business Ethics
 2018 Nosferatu
 2016 The Guru & the Gypsy
 2014/I Guardian
 2012 The Vow
 2008 Freakdog
 2008 Misconceptions
 2007 Killing Zelda Sparks
 2006 Pledge This!
 2006 DOA: Dead or Alive
 2006 Skinwalkers
 2005 Berkeley
 2004/I Haven
 2003 Final Destination 2
 2001/I Mindstorm