MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Joanna Kulig PL aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
joanna kulig act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 46 46
Dramat: 59 59
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2251846/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-09 01:29:17 / Aktualizacja: 2018-09-12 14:46:14 Default 1.0
Opis:
Joanna Kulig
Filmography:
 2018 Milosc jest wszystkim
  Safe Inside
 2018 Ja teraz klamie
 2018 7 Uczuc
 2018 Kler
 2018 Cold War
 2016 Pitbull: Tough Women
 2016 The Innocents
 2015 Disco Polo
 2015 Warsaw by Night
 2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
 2013 Way Back Home
 2013 Ida
 2013 Lasting
 2013 Hansel & Gretel: Witch Hunters
 2012 Drôles d'oiseaux
 2011 Remembrance
 2011 La femme du Vème
 2011 Elles
 2011 Dance Marathon
 2011 Milion dolarów
 2011 Los numeros
 2009 Janosik, roi des voleurs
 2007 Wednesday, Thursday Morning