MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Robert Luketic US reżyser ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
robert luketic dir.jpg Talent: 47 47
Popularność: 53 53
Dramat: 45 45
Humor: 59 59
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0525659/ Akcja: 56 56
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-13 17:20:50 / Aktualizacja: 2018-09-25 15:14:37 Default 1.0
Opis:
Robert Luketic
Filmography:
  The Wedding Year
 2013/I Paranoia
 2010 Killers
 2009 The Ugly Truth
 2008 21
 2005 Sa mère ou moi!
 2004 Win a Date with Tad Hamilton!
 2001 Legally Blonde