MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Cheyenne Jackson US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
cheyenne jackson act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 33 33
Dramat: 59 59
Humor: 58 58
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 84 84
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2091145/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-13 23:56:22 / Aktualizacja: 2018-09-25 15:17:41 Default 1.0
Opis:
Cheyenne Jackson
Filmography:
 2019 Descendants 3
 2018 Hurricane Bianca: From Russia with Hate
 2017 Splitting Image
 2017 Hello Again
 2016/I Opening Night
 2016 Bear with Us
 2015 Day Out of Days
 2015 A Beautiful Now
 2014 Six Dance Lessons in Six Weeks
 2014 The One I Wrote for You
 2014 Lucky Stiff
 2014 Love Is Strange
 2013 Mutual Friends
 2013 Behind the Candelabra
 2012 Lola Versus
 2012 Price Check
 2011 The Green
 2010/I Hysteria
 2006 United 93