MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Eugenio Derbez MX aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1983-01-01
eugenio derbez act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 48 48
Dramat: 55 55
Humor: 65 65
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0220240/ Akcja: 37 37
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-14 12:00:14 / Aktualizacja: 2018-09-14 13:33:35 Default 1.0
Opis:
Eugenio Derbez
Filmography:
  Speedy Gonzales
 2019 The Angry Birds Movie 2
 2019 Dora the Explorer
 2018 El Complot Mongol
 2018 The Nutcracker and the Four Realms
 2018/I Overboard
 2017 Geostorm
 2017 How to Be a Latin Lover
 2017 Sandy Wexler
 2016 Aztec Warrior
 2016 El tamaño sí importa
 2016 Miracles from Heaven
 2014 The Book of Life
 2013 Instructions Not Included
 2013 Underdogs
 2012 Tad: The Explorer
 2012 Girl in Progress
 2011/I Jack and Jill
 2010 Te presento a Laura
 2010 No eres tú, soy yo
 2008 Beverly Hills Chihuahua
 2007 Under the Same Moon
 2007 Sangre de mi sangre
 2006 TV: The Movie
 2006 Pledge This!
 2005 Imaginum
 2003 Zurdo
 1993 Soy hombre y que
 1991 Hembra o macho
 1990 Fotógrafo de modelos
 1990 Más vale amada que quemada
 1990 Transplante a la mexicana
 1983 Por un vestido de novia