MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Usher Raymond US gwiazda muzyki ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
usher raymond mus.jpg Talent: 50 50
Popularność: 69 69
Dramat: 51 51
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0713378/ Akcja: 46 46
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-14 14:20:30 / Aktualizacja: 2018-10-07 11:26:19 Default 1.0
Opis:
Usher Raymond
Filmography:
 2018/I Burden
 2017/I People You May Know
 2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
 2016 Hands of Stone
 2014 Muppets Most Wanted
 2013 Scary Movie 5
 2012 Romeo Santos King Stays King Sold Out at Madison Square Garden
 2010 Killers
 2005 In the Mix
 2001 Texas Rangers
 1999 Light It Up
 1999 She's All That
 1998 The Faculty