MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jennifer Hudson US gwiazda muzyki ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
jennifer hudson mus.jpg Talent: 62 62
Popularność: 50 50
Dramat: 58 58
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1617685/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-15 00:42:09 / Aktualizacja: 2018-10-07 11:24:27 Default 1.0
Opis:
Jennifer Hudson
Filmography:
 2019 Cats
 2018/II Monster
 2017 Sandy Wexler
 2016 Sing
 2015 Chi-Raq
 2014/II Lullaby
 2013 Black Nativity
 2013 The Inevitable Defeat of Mister & Pete
 2012 The Three Stooges
 2011 Winnie Mandela
 2008 The Secret Life of Bees
 2008 Fragments
 2008 Sex and the City
 2006 Dreamgirls