MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Judith Light US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1983-01-01
judith light act.jpg Talent: 45 45
Popularność: 33 33
Dramat: 50 50
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0509937/ Akcja: 30 30
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-16 01:10:54 / Aktualizacja: 2018-09-26 16:22:55 Default 1.0
Opis:
Judith Light
Filmography:
  Ms. White Light
 2019 Stupid Happy
 2018 Hot Air
 2015 Digging for Fire
 2014 Last Weekend
 2014 We'll Never Have Paris
 2012 Scrooge & Marley
 2012 Rhymes with Banana
 2007 Save Me
 2006 A Broken Sole
 2006 Ira & Abby
 1996 A Step Toward Tomorrow