MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jessalyn Gilsig CA aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1989-01-01
jessalyn gilsig act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 30 30
Dramat: 52 52
Humor: 52 52
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0319698/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-16 01:30:00 / Aktualizacja: 2018-09-25 15:29:46 Default 1.0
Opis:
Jessalyn Gilsig
Filmography:
 2013 Somewhere Slow
 2011 About Fifty
 2009 The Stepfather
 2008/I Prom Night
 2007 Flood
 2004 Chicks with Sticks
 2004 See This Movie
 1998 The Horse Whisperer
 1998 The Magic Sword: Quest for Camelot
 1989 Jacknife