MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Elizabeth Mitchell US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
elizabeth mitchell act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 47 47
Dramat: 48 48
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0593310/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-19 01:16:55 / Aktualizacja: 2018-09-25 19:31:34 Default 1.0
Opis:
Elizabeth Mitchell
Filmography:
 2018 Welcome to Pine Grove!
  The Buried Girl
 2016 The Purge: Election Year
 2011 Answers to Nothing
 2006 The Santa Clause 3: The Escape Clause
 2006 Running Scared
 2002 The Santa Clause 2
 2001 Hollywood Palms
 2001 Double Bang
 2000 Nurse Betty
 2000 Frequency
 1999 Molly