MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna James Marsh GB reżyser ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
james marsh dir.jpg Talent: 58 58
Popularność: 48 48
Dramat: 67 67
Humor: 30 30
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1016428/ Akcja: 47 47
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-19 01:42:22 / Aktualizacja: 2018-09-25 15:35:05 Default 1.0
Opis:
James Marsh
Filmography:
  All the Old Knives
 2018 King of Thieves
 2018 The Mercy
 2014 The Theory of Everything
 2012 Shadow Dancer
 2011 Project Nim
 2008 Man on Wire
 2005 The Team
 2005 The King
 1999 Wisconsin Death Trip