MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Jenna Elfman US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
jenna elfman act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 48 48
Dramat: 54 54
Humor: 63 63
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0001184/ Akcja: 38 38
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-27 16:12:11 / Aktualizacja: 2018-09-29 17:12:43 Default 1.0
Opis:
Jenna Elfman
Filmography:
 2016/II Barry
 2014 Big Stone Gap
 2011 Friends with Benefits
 2009/I Love Hurts
 2009 The Six Wives of Henry Lefay
 2005/I Touched
 2004 Clifford's Really Big Movie
 2003 Les Looney Tunes passent à l'action
 2001 Town & Country
 2000 Keeping the Faith
 1999 Venus
 1999 Edtv
 1998 Doctor Dolittle
 1998 Can't Hardly Wait
 1998 Krippendorf's Tribe
 1997 Grosse Pointe Blank