MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Edward Żentara PL aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1982-01-01
edward zentara act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 33 33
Dramat: 64 64
Humor: 41 41
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 68 68
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0954927/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-09-27 16:20:24 / Aktualizacja: 2018-09-29 17:14:42 Default 1.0
Opis:
Edward Zentara
Filmography:
 2010/I Trick
 2008 Czarny
 2007 Nie ma takiego numeru
 2003 Show
 1998 Deserter's Gold
 1996 Germans
 1995 Temptation
 1995 Pestka
 1993 Enak
 1993 A Beautiful Stranger
 1993 Damned America
 1991 Life for Life: Maximilian Kolbe
 1990 ¡Ay, Carmela!
 1989 Triumph of the Spirit
 1989 Un dieu rebelle
 1988 Bez grzechu
 1988 Opowiesc Harleya
 1987 Luk Erosa
 1987 Aniol w szafie
 1986 Siekierezada
 1986 Zygfryd
 1986 C.K. dezerterzy
 1985 Sam posród swoich
 1985 Colonel Redl
 1984 Marynia
 1984 La traque
 1983 Karate po polsku
 1983 And All That Jazz
 1982 Austeria