MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Michael Cudlitz US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1992-01-01
michael cudlitz act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 43 43
Dramat: 55 55
Humor: 44 44
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0191044/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-02 23:47:13 / Aktualizacja: 2018-10-04 10:40:04 Default 1.0
Opis:
Michael Cudlitz
Filmography:
 2018/I Driven
 2014 Cesar Chavez
 2013 Pawn Shop Chronicles
 2012 Dark Tourist
 2012/I Rogue River
 2011/I Inside Out
 2011 Satin
 2009 Stolen
 2009 Surrogates
 2009 Crossing Over
 2008 Tenure
 2008 Sex Drive
 2006 Running Scared
 2003 Welcome to the Neighborhood
 2000 Lured Innocence
 2000 A Question of Faith
 1999 Live Virgin
 1999 Forces of Nature
 1998 Négociateur
 1997 Grosse Pointe Blank
 1996 D3: The Mighty Ducks
 1996 Follow the Bitch
 1996 Savage
 1993 The Liars' Club
 1993 Dragon: The Bruce Lee Story
 1992 A River Runs Through It