MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jerzy Block PL aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1960-01-01
jerzy block act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 43 43
Dramat: 60 60
Humor: 41 41
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 56 56
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0088733/ Akcja: 31 31
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-03 01:33:36 / Aktualizacja: 2018-10-03 17:33:39 Default 1.0
Opis:
Jerzy Block
Filmography:
 1988 Kocham kino
 1987 Nad Niemnem
 1986 Chronique des évènements amoureux
 1986 Siekierezada
 1985 Milosc z listy przebojów
 1985 Szalenstwa panny Ewy
 1984 Fort 13
 1983 Prognoza pogody
 1982 Karabiny
 1982 Spokojne lata
 1982 Konopielka
 1982 Znachor
 1977 Za rok, za dzien, za chwile...
 1976 Zofia
 1975 La chute des feuilles
 1975 Grzech Antoniego Grudy
 1975 To ja zabilem
 1975 Linia
 1973 Palec bozy
 1973 Through and Through
 1972 Zaraza
 1971 Pierscien ksieznej Anny
 1970 Znaki na drodze
 1970 How I Unleashed World War II
 1969 Czerwone i zlote
 1969 Skok
 1966 Le pharaon
 1966 Katastrofa
 1965 Salto
 1964 Skapani w ogniu
 1963 Zerwany most
 1962 Mezczyzni na wyspie
 1961 Ludzie z pociagu
 1960 Decyzja