MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jerzy Bińczycki PL aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1962-01-01
jerzy binczycki act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 40 40
Dramat: 65 65
Humor: 36 36
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 60 60
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0082761/ Akcja: 38 38
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-03 01:37:04 / Aktualizacja: 2018-10-03 17:31:18 Default 1.0
Opis:
Jerzy Binczycki
Filmography:
 2000 Syzyfowe prace
 1999 Pan Tadeusz - Quand Napoléon traversait le Niemen
 1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
 1996 The Seventh Room
 1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
 1995 Legenda Tatr
 1994 Miss Wet-Head
 1993 Enak
 1993 Superwizja
 1992 Listopad
 1991 Ferdydurke
 1990 L'évasion du cinéma liberté
 1989 Powroty
 1989 Pilkarski poker
 1989 Meskie sprawy
 1988 Cienie
 1987 Magnat
 1987 Diary for My Lovers
 1983 Okolice spokojnego morza
 1983 Na odsiecz Wiedniowi
 1983 Okno
 1982 Znachor
 1981 Shivers
 1981 Une mère, une fille
 1981 Ciosy
 1981 W bialy dzien
 1980 Podróz do Arabii
 1979 Hospital of the Transfiguration
 1977 Dagny
 1975 Noce i dnie
 1975 Orzel i reszka
 1974 Janosik
 1972 Szklana kula
 1971 Family Life
 1971 Poludnik zero
 1970 Sól ziemi czarnej
 1969 Skok
 1968 Shchit i mech
 1965 The Hot Line
 1964 Pieciu
 1964 Koniec naszego swiata
 1962 Drugi brzeg