MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Scott Patterson US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
scott patterson act.jpg Talent: 49 49
Popularność: 46 46
Dramat: 53 53
Humor: 46 46
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0666398/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-03 01:44:48 / Aktualizacja: 2018-10-03 17:29:32 Default 1.0
Opis:
Scott Patterson
Filmography:
 2018 The Sons of Summer
 2019 Liberty
 2019 The Rogue
 2018 Con Man
 2017 Yellow Fever
 2015 Other People's Children
 2014 Boys of Abu Ghraib
 2013 Meth Head
 2012 A Beer Tale
 2009 Saw VI
 2008 Saw V
 2007 Saw IV
 2007 Her Best Move
 2000 Highway 395
 1995 Three Wishes
 1995 A Boy Called Hate
 1994 Little Big League