MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Nick Frost GB aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2004-01-01
nick frost act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 62 62
Dramat: 55 55
Humor: 75 75
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 63 63
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0296545/ Akcja: 55 55
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-03 11:31:29 / Aktualizacja: 2018-10-03 17:27:11 Default 1.0
Opis:
Nick Frost
Filmography:
 2018 Pugwash
 2019 Fighting with My Family
 2018 Slaughterhouse Rulez
 2018 The Festival
 2018 Tomb Raider
 2017 Monster Family
 2016 The Huntsman: Winter's War
 2015 Syrenia
 2015/I Unfinished Business
 2014 Asterix and Obelix: Mansion of the Gods
 2014 The Boxtrolls
 2014 Cuban Fury
 2013 The World's End
 2012 Ice Age: Continental Drift
 2012 Snow White and the Huntsman
 2011 The Adventures of Tintin
 2011 Attack the Block
 2011 Paul
 2009 Pirate Radio
 2008 Wild Child
 2007 Grindhouse
 2007 Hot Fuzz
 2006 Penelope
 2005 Kinky Boots
 2004 Shaun of the Dead