MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Tim Daly US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1982-01-01
tim daly act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 45 45
Dramat: 60 60
Humor: 57 57
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0004857/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-04 11:35:44 / Aktualizacja: 2018-10-05 14:43:37 Default 1.0
Opis:
Tim Daly
Filmography:
 2019 Stupid Happy
 2018 After Darkness
 2016/I Submerged
 2015 A Rising Tide
 2014 Low Down
 2013/I Waking
 2009 The Skeptic
 2006 The Good Student
 2004 Bereft
 2004/I Return to Sender
 2004 Against the Ropes
 2003 Basic
 1999 Seven Girlfriends
 1998 The Object of My Affection
 1996 The Associate
 1995 Dr. Jekyll and Ms. Hyde
 1995 Denise Calls Up
 1994 Caroline at Midnight
 1992 Year of the Comet
 1990 Love or Money
 1988 Spellbinder
 1988 My Neighbor Totoro
 1987 Made in Heaven
 1984 Just the Way You Are
 1982 Diner