MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Aaron Stanford US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
aaron stanford act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 38 38
Dramat: 58 58
Humor: 55 55
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0822155/ Akcja: 38 38
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-04 11:59:21 / Aktualizacja: 2018-10-05 14:50:42 Default 1.0
Opis:
Aaron Stanford
Filmography:
 2017 Furthest Witness
 2017 Clinical
 2016 We've Forgotten More Than We Ever Knew
 2009 Holy Money
 2009 How I Got Lost
 2007 The Cake Eaters
 2007 Flakes
 2006 X-Men: L'affrontement final
 2006 Live Free or Die
 2006 The Hills Have Eyes
 2005/II Standing Still
 2005 Runaway
 2004 Spartan
 2004/I Winter Solstice
 2003 Rick
 2003 X-Men 2
 2002 25th Hour
 2002 Hollywood Ending
 2000 Tadpole