MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Lyriq Bent JM aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
lyriq bent act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 32 32
Dramat: 55 55
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0072713/ Akcja: 44 44
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-05 21:40:52 / Aktualizacja: 2018-10-06 17:28:52 Default 1.0
Opis:
Lyriq Bent
Filmography:
  Last Chance
 2018 Astronaut
 2018/I Benjamin
 2018 Nappily Ever After
 2018 Acrimony
 2018 Love Jacked
 2015 Pay the Ghost
 2013 Queen City
 2012 Home Again
 2010/I Mother's Day
 2009 Defendor: héros ou zéro
 2007 Saw IV
 2006 Saw III
 2006 Skinwalkers
 2006 Take the Lead
 2005 Saw II
 2005 Four Brothers
 2005 The Life and Hard Times of Guy Terrifico
 2003 Honey
 2003 Crime Spree
 2002/I Damaged Goods
 2002 Superbob
 2001 The Caveman's Valentine