MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna David Ramsey US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1987-01-01
david ramsey act.jpg Talent: 43 43
Popularność: 30 30
Dramat: 48 48
Humor: 40 40
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0708981/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-06 22:37:22 / Aktualizacja: 2018-10-07 11:18:22 Default 1.0
Opis:
David Ramsey
Filmography:
 2017 Illicit
 2015 Accidental Love
 2014/I Draft Day
 2009 Mother and Child
 2009 The Rub
 2008 The Coverup
 2007 Bobby Z
 2005 Resurrection: The J.R. Richard Story
 2004 Hair Show
 2001/I Mr. Bones
 2000 Pay It Forward
 1999 Un de trop
 1997 Con Air
 1996 A Very Brady Sequel
 1996 The Nutty Professor
 1987 Scared Stiff