MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jerzy Kryszak PL aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1976-01-01
jerzy kryszak act.jpg Talent: 45 45
Popularność: 50 50
Dramat: 50 50
Humor: 65 65
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 66 66
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0473035/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-06 22:55:30 / Aktualizacja: 2018-10-07 11:20:38 Default 1.0
Opis:
Jerzy Kryszak
Filmography:
 2014 Antyterapia
 1992 Szuler
 1990 Havet stiger
 1990 Historia niemoralna
 1989 Mark of Cain
 1989 Zelazna reka
 1988 Nowy Jork, czwarta rano
 1988 Sonata marymoncka
 1986 Wkrótce nadejda bracia
 1986 Podróze pana Kleksa
 1985 Zátah
 1985 Cien juz niedaleko
 1984 Thais
 1983 Slona róza
 1982 Daimler-Benz Limousine
 1982 Mezczyzna niepotrzebny!
 1982 Valley of the Issa
 1981 Wielka majówka
 1980 Przed odlotem
 1980 Wyrok smierci
 1980 Kobieta i kobieta
 1979 Umarli rzucaja cien
 1979 Aktorzy prowincjonalni
 1979 Próba ognia i wody
 1978 Top Dog
 1977 Dagny
 1976 Ocalic miasto