MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ross Marquand US aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
ross marquand act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 30 30
Dramat: 35 35
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2739851/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-07 02:49:49 / Aktualizacja: 2018-10-07 11:06:08 Default 1.0
Opis:
Ross Marquand
Filmography:
 2018 Avengers: Infinity War
 2016 Sheep & Wolves
 2015/I Spare Change
 2014 Camera Trap
 2014 Amira & Sam
 2013 Down and Dangerous
 2012 Broken Roads
 2010 Happily After
 2010 Woodshop
 2009 A Lonely Place for Dying