MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Angus Macfadyen GB aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1989-01-01
angus macfadyen act.jpg Talent: 54 54
Popularność: 46 46
Dramat: 60 60
Humor: 40 40
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005171/ Akcja: 46 46
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-08 03:05:40 / Aktualizacja: 2018-10-08 13:50:55 Default 1.0
Opis:
Angus Macfadyen
Filmography:
 2019 Robert the Bruce
  Business Ethics
 2018/I Alive
 2018/I The Trouble
 2019 Purge of Kingdoms
 2018 Buck Run
 2018 F.R.E.D.I.
 2016/II Timeless
 2016 She Rises
 2016 The Lost City of Z
 2016 Macbeth Unhinged
 2015 H4
 2013 Copperhead
 2013 Assassins Run
 2013/I Sugar
 2012 Hirokin: The Last Samurai
 2011 We Bought a Zoo
 2010 Pound of Flesh
 2008 San Saba
 2008 Unnatural Causes
 2007 Saw IV
 2007 Redline
 2006 .45
 2006 Saw III
 2006 The Pleasure Drivers
 2006 Fatwa
 2006 The Virgin of Juarez
 2005 Murder on the Yellow Brick Road
 2005 Hope for the Addicted
 2002 On the Roof
 2002 Equilibrium
 2002 Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood
 2000 Second Skin
 1999 Titus
 1999 Facade
 1999 Cradle Will Rock
 1998 Joseph's Gift
 1998 Lani-Loa
 1998 The Brylcreem Boys
 1997 Snide and Prejudice
 1997 Warriors of Virtue
 1997 Nevada
 1997 Still Breathing
 1995 Braveheart
 1991 The Lost Language of Cranes
 1989 B.O.R.N.