MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Goran Bogdan BA aktor ( ver: 51 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
goran bogdan act.jpg Talent: 64 64
Popularność: 58 58
Dramat: 67 67
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2041861/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-10-08 11:45:27 / Aktualizacja: 2018-10-08 13:47:54 Default 1.0
Opis:
Goran Bogdan
Filmography:
 2018 We Didn't Talk About the End
 2019 Otac
  Koja je ovo drzava!
  The Islander
  The Voice
 2018 Giantland
 2018 I Act, I Am
 2017 All Inclusive
 2017/I Agape
 2017 Dead Fish
 2016 Transmania
 2016 Goran
 2016 Sve najbolje
 2015 Our Everyday Life
 2015 The Enchanting Porkers
 2015 Ungiven
 2015 Nous serons champions du monde
 2014 Les parents de Tomitza
 2014 The Kids from the Marx and Engels Street
 2014 Number 55
 2013 Majstori
 2013 Bonté divine
 2012 Goltzius and the Pelican Company
 2012 Sonja and the Bull
 2010 The Show Must Go On
 2010 Some Other Stories
 2009 In the Land of Wonders
 2008 Behind the Glass