MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Virginie Efira FR aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Marcin ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
virginie efira act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 45 45
Dramat: 61 61
Humor: 63 63
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1812637/  http://www.filmweb.pl/person/Virginie+Efira-610403 Akcja: 55 55
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-03-27 20:13:14 / Aktualizacja: 2019-04-11 18:43:04 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Virginie Efira
Filmography:
2020 Benedetta
2019 Sibyl
2018 Keep Going
2018 An Impossible Love
2018 Sink or Swim
2018 White Fang
2017 Tall Tales from the Magical Garden of Antoon Krings
2017 Not on My Watch
2016 Elle
2016 In Bed with Victoria
2016 Up for Love
2015 The Sense of Wonder
2015 Half Sister, Full Love
2015 Family For Rent
2015 Caprice
2013 Les invincibles
2013 Turning Tide
2013 Cookie
2013 It Boy
2012 Dead Man Talking
2012 Hénaut président
2011 My Worst Nightmare
2011 Second Chance
2010 Kill Me Please
2010 L'amour, c'est mieux à deux
2009 The Whistler
2009 The Barons
2007 Max & Co