MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna François Damiens BE aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Marcin ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
francois damiens act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 48 48
Dramat: 66 66
Humor: 69 69
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 68 68
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1460782/  http://www.filmweb.pl/person/Fran%C3%A7ois+Damiens-622437 Akcja: 49 49
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-03-27 21:06:28 / Aktualizacja: 2019-04-11 18:36:50 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
François Damiens
Filmography:
Mon Cousin
2020 Le prince oublié
2019 Fourmi
2018 Dany
2018 The World Is Yours
2017 Little Spirou
2017 Just to Be Sure
2016 The Jews
2016 The Dancer
2016 News from Planet Mars
2015 Les Cowboys
2015 The Brand New Testament
2014 La Famille Bélier
2013 Je fais le mort
2013 Gare du Nord
2013 Tip Top
2013 Suzanne
2012 Tango libre
2012 A Turtle's Tale 2: Sammy's Escape from Paradise
2012 Porn in the Hood
2012 Torpedo
2011 Delicacy
2011 Holidays by the Sea
2011 The Rabbi's Cat
2011 Borderline
2010 Nothing to Declare
2010 Heartbreaker
2010 Protéger & servir
2009 Little Nicholas
2009 The Wolberg Family
2009 Incognito
2008 Trouble at Timpetill
2008 Seuls Two
2008 Me Two
2008 JCVD
2008 Daddy Cool
2008 Behind the Walls
2008 Le premier venu
2007 Cow-Boy
2007 Taxi 4
2006 Dikkenek
2006 OSS 117: Cairo, Nest of Spies
2000 La Commune (Paris, 1871)