MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Kad Merad DZ aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Marcin ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
kad merad act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 53 53
Dramat: 60 60
Humor: 70 70
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 65 65
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0580101/  http://www.filmweb.pl/person/Kad+Merad-133928 Akcja: 37 37
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-03-28 12:10:36 / Aktualizacja: 2019-04-11 18:27:15 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Kad Merad
Filmography:
2019 Queens of the Field
2019 Just a gigolo
2018 Le gendre de ma vie
2018 Brillantissime
2018 Looking for Teddy
2018 La ch'tite famille
2017 La Melodie
2017 Kings for a Day
2017 Alibi.com
2016 La folle histoire de Max et Léon
2016 Marseille
2015 We Were Young
2015 Bis
2014 Disparue en hiver
2014 On a marché sur Bangkok
2014 Nicholas on Holiday
2014 Supercondriaque
2013 Le grand méchant loup
2013 It Happened in Saint-Tropez
2012 Mais qui a re-tué Pamela Rose?
2012 Superstar
2011 Play It Like Godard
2011 War of the Buttons
2011 The Tuche Family
2011 The Well-Digger's Daughter
2011 Monsieur Papa
2010 The Italian
2010 22 Bullets
2010 Protéger & servir
2009 RTT
2009 Little Nicholas
2009 Safari
2008 Paris 36
2008 My Stars
2008 Modern Love
2008 Welcome to the Sticks
2007 Ce soir, je dors chez toi
2007 3 amis
2007 Could This Be Love?
2007 La tête de maman
2007 Pur week-end
2006 J'invente rien
2006 Don't Worry, I'm Fine
2006 Les irréductibles
2006 Beyond the Ocean
2006 Try Me
2006 A Ticket to Space
2005 Iznogoud
2004 Lucky Luke and the Daltons
2004 The Chorus
2003 The Car Keys
2003 Don't Worry, Be Happy
2003 Bullit & Riper
2003 The Dope
2003 The Pharmacist
2001 The High Life