MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Laurence Arné FR aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Marcin ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
laurence arne act.jpg Talent: 45 45
Popularność: 37 37
Dramat: 27 27
Humor: 65 65
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3753393/  http://www.filmweb.pl/person/Laurence+Arn%C3%A9-1272295 Akcja: 25 25
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-03-28 14:13:10 / Aktualizacja: 2019-04-11 18:20:45 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Laurence Arné
Filmography:
2018 La ch'tite famille
2017 Daddy Cool
2016 Penny Pincher!
2015 Our Futures
2014 Workingirls: La grande évasion
2014 À coup sûr
2012 Mais qui a re-tué Pamela Rose?
2012 Bowling
2012 Dépression et des potes
2012 Un jour mon père viendra
2011 Moi, Michel G., milliardaire, maître du monde
2010 L'amour, c'est mieux à deux