MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Rainn Wilson US aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Alejandro ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
rainn wilson act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 60 60
Dramat: 60 60
Humor: 68 68
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 69 69
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0933988/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-03-29 23:12:34 / Aktualizacja: 2019-04-11 18:50:56 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Rainn Wilson
Filmography:
Robodog
2019 Blackbird
2019 Don't Tell a Soul
Batman: Hush
2019 Reign of the Supermen
2018 The Meg
2017 Thom Pain
2017 Permanent
2017 Shimmer Lake
2017 Smurfs: The Lost Village
2016 Army of One
2015 The Boy
2015 Uncanny
2014 Cooties
2013 The Stream
2011 Few Options, All Bad
2010 Peep World
2010 Super
2010 Hesher
2009 Transformers: Revenge of the Fallen
2009 Monsters vs. Aliens
2008 The Rocker
2007 Juno
2007 The Last Mimzy
2006 My Super Ex-Girlfriend
2006 Dominion
2005 The Life Coach
2005 Wheelmen
2005 Blue in Green
2005 Sahara
2003 Baadasssss!
2003 House of 1000 Corpses
2002 Full Frontal
2001 America's Sweethearts
2000 Almost Famous
1999 Galaxy Quest