MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna José Carlos Ruiz MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1964-01-01
jose carlos ruiz act.jpg Talent: 69 69
Popularność: 61 61
Dramat: 69 69
Humor: 68 68
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 69 69
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0137728/ Akcja: 62 62
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-07 22:10:22 / Aktualizacja: 2019-04-12 17:11:20 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
José Carlos Ruiz (1936)

Filmography:
2017 Tormentero
2015 Almacenados
2014 One for the Road
2013 El lado oscuro de la luz
2012 Suave patria
2011 Más allá del muro
2009 Cabeza de buda
2009 El Estudiante
2008 Morenita, el escándalo
2008 Tear This Heart Out
2008 El garabato
2007 Cementerio de papel
2006 Guadalupe
2005 Curandero
2003 Las perversiones del padre José
2003 Los muertos que nos dieron la vida
2003 Paredes pintadas
2002 Viaje aterrador
2002 Acosada
2001 His Most Serene Highness
2000 What You Never Knew
1999 Reclusorio III
1994 Dos crímenes
1994 Suerte en la vida (La Lotería III)
1994 Muralla de tinieblas
1994 Juana la Cubana
1993 Santo: The Legend of the Man in the Silver Mask
1992 La tumba del Atlantico
1992 Alto poder
1991 Amor y venganza
1991 La jaula de la muerte
1991 La mestiza
1991 Maria la guerrillera
1991 El extensionista
1990 Pueblo de madera
1989 Goitia, un dios para sí mismo
1988 ¿Nos traicionará el presidente?
1988 Esperanza
1988 La furia de un dios
1988 Reto a la vida
1987 Zapata en Chinameca
1987 La mujer policía
1986 El tres de copas
1986 La rebelión de los colgados
1986 Robachicos
1986 Contrabando y muerte
1986 Astucia
1986 Salvador
1985 Damian
1985 Operación marihuana
1985 Viaje al paraíso
1985 Wandering Lives
1985 Historias violentas
1985 Masacre en el río Tula
1985 Toña machetes
1984 El mil usos II
1984 Luna de sangre
1984 Noche de carnaval
1983 Mundo mágico
1983 Bajo la metralla
1983 El guerrillero del norte
1981 El mil usos
1981 Fuego en el mar
1981 Oficio de tinieblas
1980 Chicoasén
1980 Cabo Blanco
1979 El año de la peste
1979 Eagle's Wing
1979 La guerra santa
1978 The Children of Sanchez
1978 Cananea
1978 Who'll Stop the Rain
1977 The Rattlesnake
1977 The Chosen One
1976 The Bricklayers
1976 Man on the Bridge
1976 The Heist
1976 México, México, ra ra ra
1975 Letters from Marusia
1975 The House in the South
1975 El valle de los miserables
1975 Simón Blanco
1974 Los perros de Dios
1974 La muerte de Pancho Villa
1972 Buck and the Preacher
1971 They Call Him Marcado
1970 Zapata
1968 Valentín de la Sierra
1968 Lucio Vázquez
1968 El escapulario
1965 Black Wind
1965 Major Dundee