MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Elsa Aguirre MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1946-01-01
elsa aguirre act.jpg Talent: 70 70
Popularność: 61 61
Dramat: 69 69
Humor: 64 64
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 84 84
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0013690/ Akcja: 59 59
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-07 22:43:36 / Aktualizacja: 2019-04-12 17:02:20 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Elsa Aguirre (1930)

Filmography:
1989 El prófugo
1980 Albur de amor
1977 La muerte de un gallero
1970 Los años vacios
1970 Las figuras de arena
1970 El cuerpazo del delito
1970 Como enfriar a mi marido
1969 El matrimonio es como el demonio
1968 El día de la boda
1967 El pistolero desconocido
1967 La vuelta del Mexicano
1966 House of Women
1966 Solo de noche vienes
1960 Pancho Villa and Valentina
1958 Housewife to Your Neighbor
1957 Vainilla, bronce y morir (Una mujer más)
1957 La mujer de dos caras
1956 Giant
1956 Orgullo de mujer
1956 La doncella de piedra
1955 Estafa de amor
1954 Watch Out for Love
1954 Cantando nace el amor
1954 La perversa
1952 Cuatro noches contigo
1952 Acapulco
1951 La estatua de carne
1951 Amar fué su pecado
1950 Una mujer decente
1950 La mujer que yo amé
1950 La liga de las muchachas
1950 Lluvia roja
1949 Midnight
1948 Los viejos somos así
1948 Ojos de juventud
1948 Something Floats on the Water
1947 El ladrón
1946 Don Simón de Lira
1946 El pasajero diez mil
1946 El sexo fuerte