MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta María Rivas MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1952-01-01
maria rivas act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 46 46
Dramat: 65 65
Humor: 33 33
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 81 81
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0729093/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-07 23:10:10 / Aktualizacja: 2019-04-12 16:57:02 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
María Rivas (1931-2013)

Filmography:
1969 La maestra inolvidable
1969 Flor marchita
1965 Espionage in Lisbon
1960 El jinete solitario' en El valle de los desaparecidos: La venganza del jinete solitario
1958 Ash Wednesday
1958 La máscara de carne
1956 ¡Aquí hay petróleo!
1954 Elena
1954 Brindis al cielo
1954 Manicomio
1953 Ha desaparecido un pasajero
1953 Hermano menor
1952 Dos vidas