MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jorge Lavat MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1958-01-01
jorge lavat act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 49 49
Dramat: 55 55
Humor: 58 58
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0491795/ Akcja: 33 33
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-07 23:21:01 / Aktualizacja: 2019-04-12 16:54:38 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Jorge Lavat (1933-2011)

Filmography:
2011 Ella y el Candidato
2010 Marcelino Pan y Vino
2009 El Estudiante
1992 Inventando un crimen
1991 Infamia
1985 Los guaruras
1985 Los malvivientes
1985 La caravana de la muerte
1984 El billetero
1983 El amor es un juego extraño
1983 Las modelos de desnudos
1982 Vividores de mujeres
1981 La casa prohibida
1981 La Jorobada
1980 El perdon de la hija de nadie
1978 Duro pero seguro
1977 Sor Tequila
1975 Eva, ¿qué hace ese hombre en tu cama?
1974 Algo es algo dijo el diablo
1973 Santo y el águila real
1973 Besos, besos... y mas besos
1972 La gatita
1972 Triangulo
1972 Sucedió en Jalisco
1972 La criada bien criada
1971 Dos mujeres y un hombre
1971 Secreto de confesión
1971 Yesenia
1971 El ídolo
1971 Rosario
1970 Las figuras de arena
1970 La hermanita Dinamita
1969 El criado malcriado
1969 El aviso inoportuno
1969 Las impuras
1969 La marcha de Zacatecas
1969 Flor marchita
1968 Cuatro hombres marcados
1968 El escapulario
1967 Domingo salvaje
1967 Qué hombre tan sin embargo
1966 'El rata'
1966 La Valentina
1965 Especialista en chamacas
1965 ¡Ay, Jalisco no te rajes!
1965 Los hijos que yo soñé
1964 The Golden Cockerel
1964 Napoleoncito
1963 Una joven de 16 años
1961 Red Blossoms
1961 Chicas casaderas
1961 El proceso de las señoritas Vivanco
1959 Dos corazones y un cielo
1959 El que con niños se acuesta..
1958 A Thousand and One Nights