MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Mario Casillas MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1968-01-01
mario casillas act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 42 42
Dramat: 59 59
Humor: 38 38
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 81 81
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0143704/ Akcja: 37 37
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-08 00:42:40 / Aktualizacja: 2019-04-12 17:22:31 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Mario Casillas (1938)

Filmography:
2010 Rock Marí
1998 ¡Que vivan los muertos!
1996 De muerte natural
1990 Viernes tragico
1987 Caceria de narcos
1987 El misterio de la casa abandonada
1986 Yako, cazador de malditos
1985 Mexicano ¡Tú puedes!
1985 Memoriales perdidos
1982 Toña, nacida virgen
1979 Broken Flag
1978 Las noches de Paloma
1978 Pasajeros en transito
1978 Xoxontla
1977 The Rattlesnake
1976 Las poquianchis (De los pormenores y otros sucedidos del dominio público que acontecieron a las hermanas de triste memoria a quienes la maledicencia así las bautizó)
1976 Chicano
1976 Meridiano 100
1972 La verdadera vocación de Magdalena
1972 Tonta tonta pero no tanto
1972 Queen Doll
1972 Cayó de la gloria el diablo
1972 Tú, yo, nosotros
1971 They Call Him Marcado
1971 Siempre hay una primera vez
1970 Zapata
1968 The Apple of Discord