MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Octavio Galindo MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1971-01-01
octavio galindo act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 38 38
Dramat: 52 52
Humor: 47 47
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0302190/ Akcja: 31 31
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-08 01:15:02 / Aktualizacja: 2019-04-12 17:16:53 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Octavio Galindo (1942-2005)

Filmography:
1995 Me tengo que casar/Papá soltero
1992 Marea suave
1991 El mutilador
1990 Pelo gallo
1989 Cita con la muerte
1989 Herederos en aprietos
1985 Barrio salvaje
1976 El rey
1974 Presage
1972 Apolinar
1972 Todo en el juego
1972 El ausente
1972 El medio pelo
1971 Ya se quién eres (te he estado observando)
1971 Ya somos hombres
1971 Siempre hay una primera vez