MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Felicia Mercado MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1980-01-01
felicia mercado act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 34 34
Dramat: 47 47
Humor: 45 45
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 85 85
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0580157/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-08 01:56:27 / Aktualizacja: 2019-04-13 08:28:21 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Felicia Mercado (1959)

Filmography:
Inesperadamente Lucia
1998 Cuatro meses de libertad
1997 AR-15 Comando Implacable II
1997 Cristal: Ambición mortal
1997 Metiche y encajoso IV
1997 Pesadilla infernal
1996 Las calenturas de Juan Camaney III
1995 Escuadrón de honor
1995 Instinto asesino II
1993 La voz de los caracoles
1993 Dónde quedó la bolita
1992 Sueños sangrientos
1992 Trampa Mortal
1992 The Last Riders
1991 El lambiscon verde
1991 Esa mujer me vuelve loco
1991 Secreto sangriento
1991 The Killing Zone
1991 El ninja mexicano
1990 La caida de Noriega
1990 La guerra de los bikinis
1990 Las dos caras de la muerte
1990 La soplona
1990 Los cuates del Pirruris
1990 Noche de pánico
1990 Prisión sin ley
1990 Investigador privado... muy privado
1990 Zapatero a tus zapatos
1989 Cazador de recompensas
1989 A Man in a Women's Prison
1989 La ley de las calles
1988 Se vende esposa en buenisimo estado
1988 Cacería implacable
1988 Con el odio en la piel
1987 La chica de la piscina
1985 Narco terror
1984 El rey de oros
1983 Viva el chubasco
1981 Okey, Mister Pancho
1981 El sátiro
1980 Tres de presidio