MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Osvaldo Benavides MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1992-01-01
osvaldo benavides act.jpg Talent: 61 61
Popularność: 46 46
Dramat: 60 60
Humor: 66 66
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0070282/ Akcja: 49 49
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-08 04:48:01 / Aktualizacja: 2019-04-13 08:35:52 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Osvaldo Benavides (1979)

Filmography:
2019 Hermanos Marquez Castillo
2018 Más sabe el Diablo por Viejo
2018 Todo Mal
2015 El cielo es azul
2014 The Perfect Dictatorship
2013 Me Late Chocolate
2012 El Santos vs la Tetona Mendoza
2010 SubHysteria
2006 Un mundo maravilloso
2003 Zurdo
2001 About the Living
2001 La segunda noche
2001 Green Stones
2000 Dust to Dust
1998 The First Night