MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Irene Azuela MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
irene azuela act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 46 46
Dramat: 65 65
Humor: 58 58
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0044430/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-08 05:03:23 / Aktualizacja: 2019-04-13 08:46:14 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Irene Azuela (1979)

Filmography:
Nahui
2017 Opus Zero
2017 The Kids Are Back
2014 The Obscure Spring
2013 The Last Call
2012 El Santos vs la Tetona Mendoza
2011 Así es la suerte
2011 Miss Bala
2010 The Attempt Dossier
2010 Sucedió en un día
2008 Under the Salt
2008 Tear This Heart Out
2008 Love, Pain and Vice Versa
2007 Quemar las naves
2007 The Night Buffalo