MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Ilse Salas MX aktor ( ver: 54 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
ilse salas act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 42 42
Dramat: 67 67
Humor: 53 53
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3892047/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-08 05:20:04 / Aktualizacja: 2019-04-13 08:44:11 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Ilse Salas (1981)

Filmography:
2019 Amores Modernos
2018 The Good Girls
2018 Museo
2016 Que Pena Tu Vida
2016 You're Killing Me Susana
2015 Sabrás qué hacer conmigo
2014 Cantinflas
2014 Güeros
2013 The Last Call
2012 Restos
2010 Hidalgo - La historia jamás contada.