MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Miguel Manzano MX aktor ( ver: 55 / Zaakceptowany / Dodany przez: Balša Milijaš ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1937-01-01
miguel manzano act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 56 56
Dramat: 64 64
Humor: 62 62
Główne   1  2  3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0544443/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-04-09 05:10:11 / Aktualizacja: 2019-04-26 15:37:00 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Miguel Manzano (1907-1992)

Filmography:
1992 Golpe de suerte
1990 El inocente y las pecadoras
1989 Los rateros
1989 Violación
1989 King of the Taxi Drivers
1988 El vergonzoso
1988 Noche de buitres
1987 Caceria de narcos
1987 Destrampados en Los Angeles
1987 La ruletera
1986 El cafre
1985 La pulquería ataca de nuevo
1985 Lola the Truck Driving Woman
1984 Las glorias del gran Púas
1983 Lazos de sangre
1983 My Grandfather, My Dog and I
1983 Teatro Follies
1982 Burdel
1981 El mil usos
1981 Ángela Morante, ¿crimen o suicidio?
1980 Las grandes aguas
1979 El fayuquero
1976 El ministro y yo
1975 ...Y la mujer hizo al hombre
1975 Simón Blanco
1974 El primer amor
1973 Diamantes, oro, y amor
1970 Quinto patio
1969 Mothers' Day
1968 El bastardo
1967 Caballos de acero
1967 Su excelencia
1967 Rancho solo
1966 The Female Soldier
1966 Pacto de sangre
1966 La mano que aprieta
1965 El dinamitero
1963 Dile que la quiero
1963 Baila mi amor
1963 El charro Negro contra la banda de los cuervos
1963 La muerte en el desfiladero
1962 ...Qué hacer con mis hijos...
1962 El asaltacaminos
1962 Camino de la horca
1962 La moneda rota
1962 Los cinco halcones
1962 What Is Your Child Worth?
1961 The Happy Musketeers
1961 The Illiterate One
1961 Young People
1961 Ay Chabela...!
1961 Memorias de mi general
1961 En carne propia
1961 Ellas también son rebeldes
1960 El torneo de la muerte
1960 Amor en la sombra
1960 The Black Bull
1960 Bala de Plata en el pueblo maldito
1960 Quinceañera
1960 Herencia trágica
1960 The Miracle Roses
1960 Tigers of the Ring
1960 Impatient Heart
1959 The Soldiers of Pancho Villa
1959 Dos fantasmas y una muchacha
1959 El puma
1959 Thirst for Love
1959 Los hijos ajenos
1959 Gutierritos
1959 Qué noche aquella
1959 Las señoritas Vivanco
1959 El derecho a la vida
1958 El jinete negro
1958 The Smile of the Virgin
1958 The Man That Pleases Me
1958 Ladrones de niños
1958 Música de siempre
1958 Música en la noche
1958 Cuatro copas
1957 Furias desatadas
1957 Secuestro diabolico
1957 This Was Pancho Villa
1957 ¡Cielito lindo!
1957 Los salvajes
1957 La mujer que no tuvo infancia
1957 Pepito as del volante
1957 La culta dama
1957 Cada hijo una cruz
1957 Bambalinas
1957 La dulce enemiga
1957 El ratón
1957 La mujer de dos caras
1957 Dos diablitos en apuros
1956 The Hidden One
1956 The Road of Life
1956 Mi canción eres tú
1955 Tres melodías de amor
1955 Cadena de mentiras
1955 La mujer ajena
1955 The Seductor
1955 Drop the Curtain
1955 Padre contra hijo
1955 Las engañadas
1955 Soy un golfo
1955 ¡Que bravas son las costeñas!...
1955 María la Voz
1955 El asesino X
1954 The River and Death
1954 Un minuto de bondad
1954 Chucho el Roto
1954 Los Fernández de Peralvillo
1954 The Delivery
1954 Illusion Travels by Streetcar
1954 The Price of Living
1953 The Magnificent Beast
1952 El bombero atómico
1952 A Woman Without Love
1952 Viajera
1952 Con todo el corazón
1951 Todos son mis hijos!...
1951 ¡¡¡Mátenme porque me muero!!!
1951 Sentenciado a muerte
1951 Anillo de compromiso
1951 Cárcel de mujeres
1951 Menores de edad
1951 Las mujeres de mi general
1951 Dicen que soy comunista
1951 La reina del mambo
1951 Casa de vecindad
1951 Capitán de rurales
1950 Para que la cuna apriete
1950 Aventurera
1950 Las dos huerfanitas
1950 La loca de la casa
1950 Over the Waves
1950 Si me viera don Porfirio
1950 Perdida
1949 Confidencias de un ruletero
1949 Las puertas del presidio
1949 Hay lugar para... dos
1949 Carta Brava
1949 El mago
1949 Cuando los padres se quedan solos
1948 Ustedes, los ricos
1948 La norteña de mis amores
1948 El gallero
1948 Revancha
1948 El supersabio
1948 Esquina, bajan...!
1948 Dos de la vida airada
1948 El nieto del Zorro
1948 Los que volvieron
1947 Woman
1947 Soy charro de Rancho Grande
1947 Carita de cielo
1947 La vida íntima de Marco Antonio y Cleopatra
1947 El ropavejero
1946 El superhombre
1946 Lágrimas de sangre
1946 ¡Ya tengo a mi hijo!
1944 Cuando quiere un mexicano
1944 My Children
1944 Viejo nido
1942 Two Hearts and One Tango
1942 Alejandra
1942 La epopeya del camino
1942 Jesus of Nazareth
1941 Noche de recién casados
1941 The Miracle of Christ
1941 Al son de la marimba
1938 The Mexican Woman
1937 La madrina del diablo
1937 The Torment