MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Nick Sandow US aktor ( ver: 55 / Zaakceptowany / Dodany przez: Levardos ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
nick sandow act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 41 41
Dramat: 53 53
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 71 71
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0762191/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-07-24 18:26:34 / Aktualizacja: 2019-08-10 02:19:43 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Nick Sandow
Filmography:
2018 Stella's Last Weekend
2018 Cabaret Maxime
2017 Patti Cake$
2015 Meadowland
2015 The Wannabe
2015 Houses
2014 Zarra's Law
2013 All Roads Lead
2013 The Cold Lands
2012 The Fitzgerald Family Christmas
2011 The Sitter
2009 Frame of Mind
2009 The Hungry Ghosts
2008 The Accidental Husband
2007 The Lovebirds
2007 Resurrecting the Champ
2005 The Collection
2004 Connie and Carla
2002 Swimfan
2001 New Port South
2001 Dust
2001 Plan B
2001 Seven and a Match
2000 The Day the Ponies Come Back
1999 Uninvited
1999 On the Run
1998 Living Out Loud
1998 Return to Paradise
1998 No Looking Back
1998 A Brooklyn State of Mind
1997 One Night Stand
1997 Grind
1997 Arresting Gena
1996 No Exit
1996 The Mouse
1994 Hand Gun