MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Roberto Benigni IT reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Andy ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1983-01-01
roberto benigni dir.jpg Talent: 70 70
Popularność: 55 55
Dramat: 61 61
Humor: 75 75
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0000905/ Akcja: 25 25
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-09-02 22:35:48 / Aktualizacja: 2019-09-06 07:07:20 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Roberto Benigni
Filmography:
2005 The Tiger and the Snow
2002 Pinocchio
1997 Life Is Beautiful
1994 The Monster
1991 Johnny Stecchino
1988 Il piccolo diavolo
1984 Nothing Left to Do but Cry
1984 L'addio a Enrico Berlinguer
1983 You Disturb Me