MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Rainer Werner Fassbinder DE reżyser ( ver: 57 / Zaakceptowany / Dodany przez: Andy ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1969-01-01
rainer werner fassbinder dir.jpg Talent: 75 75
Popularność: 65 65
Dramat: 83 83
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0001202/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2019-09-02 22:46:09 / Aktualizacja: 2019-09-06 07:09:24 Default 1.0
Musisz być zalogowany, aby skorzystać z tej opcji!
Opis / Filmografia
Rainer Werner Fassbinder
Filmography:
1982 Querelle
1982 Veronika Voss
1981 Lola
1981 Theatre in Trance
1981 Lili Marleen
1979 The Third Generation
1979 The Marriage of Maria Braun
1978 In a Year with 13 Moons
1978 Despair
1978 Germany in Autumn
1976 Chinese Roulette
1976 Satan's Brew
1975 Mother Küsters Goes to Heaven
1975 Fox and His Friends
1974 Effi Briest
1974 Ali: Fear Eats the Soul
1972 The Bitter Tears of Petra von Kant
1972 The Merchant of Four Seasons
1971 Beware of a Holy Whore
1971 Whity
1970 The American Soldier
1970 Why Does Herr R. Run Amok?
1970 Gods of the Plague
1969 Katzelmacher
1969 Love Is Colder Than Death