MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Aleksiej Bałabanow RU reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1989-01-01
aleksiej balabanow dir.jpg Talent: 67 67
Popularność: 50 50
Dramat: 75 75
Humor: 63 63
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0049326/ Akcja: 67 67
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:26 / Aktualizacja: 2018-08-10 18:08:21 Default 1.0
Opis:
Aleksey Balabanov
Filmography:
 2012 Ya tozhe khochu
 2010 The Stoker
 2008 Morphine
 2007 Cargo 200
 2006 It Doesn't Hurt Me
 2005 Blind Man's Bluff
 2002 War
 2002 The River
 2000 Brother 2
 1998 Des monstres et des hommes
 1997 Brother
 1995 Pribytie poezda
 1994 Zamok
 1991 Schastlivye dni
 1990 From the History of Aerostatics in Russia
 1989 Egor i Nastya