MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Piotr Szulkin PL reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1972-01-01
piotr szulkin dir.jpg Talent: 70 70
Popularność: 40 40
Dramat: 78 78
Humor: 70 70
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0844325/ Akcja: 65 65
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:26 / Aktualizacja: 2018-08-06 08:21:49 Default 1.0
Opis:
Piotr Szulkin
Filmography:
 2003 King Ubu
 1991 Femina
 1986 Ga, Ga - Chwala bohaterom
 1985 O-Bi, O-Ba - The End of Civilization
 1981 The War of the Worlds: Next Century
 1980 Golem
 1978 Kobiety pracujace
 1976 Zycie codzienne
 1972 Wszystko
 1967 The Singing Lesson