MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Zbigniew Zamachowski PL aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1981-01-01
zbigniew zamachowski.jpg Talent: 80 80
Popularność: 63 63
Dramat: 79 79
Humor: 75 75
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 69 69
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0952498/ Akcja: 65 65
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:26 / Aktualizacja: 2018-02-13 21:57:04 Default 1.0
Opis:
Zbigniew Zamachowski
Filmography:
 2016 True Crimes
 2016 No Panic, With a Hint of Hysteria
 2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
 2016 Kolekcja sukienek
 2015 Persona Non Grata
 2014 Gods
 2014 Killing Love
 2014 Jack Strong
 2013 Cours sans te retourner
 2013/II Gabriel
 2013 L'homme du peuple
 2013 Stacja Warszawa
 2012 Aftermath
 2011 Father, Son & Holy Cow
 2010 Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
 2010 Randka w ciemno
 2009 Dans la tourmente
 2009 Operation Dunaj
 2009 Popieluszko. Wolnosc jest w nas
 2008 The Offsiders
 2007 The Ballad of Piotrowski
 2007 Nadzieja
 2006 Dublerzy
 2005 The Call of the Toad
 2005 Czas surferów
 2005 Skazany na bluesa
 2003 Zróbmy sobie wnuka
 2003 Zhoorek
 2003 Cialo
 2003 La petite prairie aux bouleaux
 2003 Au feu!
 2002 Les yeux entr'ouverts
 2002 The Pianist
 2001 The Hexer
 2001 Station
 2001 Hi, Tereska
 2001 Lightmaker
 2001 Weiser
 2000 Proof of Life
 2000 Cabin Fever
 2000 Prymas. Trzy lata z tysiaca
 2000 Pierwszy milion
 1999 With Fire and Sword
 1998 23
 1998 Darmozjad polski
 1998 Love Me and Do Whatever You Want
 1998 Demony wojny wedlug Goi
 1997 Pulapka
 1997 Szczesliwego Nowego Jorku
 1997 Taranthriller
 1996 Odwiedz mnie we snie
 1995 Pulkownik Kwiatkowski
 1995 Pestka
 1994 Three Colors: Red
 1994 Three Colors: White
 1994 Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
 1993 Three Colors: Blue
 1993 Très brève histoire de meurtre, de sentiment et d'un autre commandement
 1992 Tak tak
 1991 Ferdydurke
 1991 Seszele
 1990 L'évasion du cinéma liberté
 1990 Korczak
 1990 Bal na dworcu w Koluszkach
 1989 Sztuka kochania
 1988 The Tribulations of Balthazar Kober
 1988 Zabij mnie, glino
 1988 Les possédés
 1987 Prywatne sledztwo
 1987 Matka Królów
 1987 Pierscien i róza
 1981 Wielka majówka